ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Φτερά» έκαναν 120 αρνιά από μαντρί στο Ηράκλειο της Κρήτης

«Φτερά» έκαναν 120 αρνιά από μαντρί στο Ηράκλειο της Κρήτης

Απίστευτη κλοπή στο Ηράκλειο της Κρήτης με αρνιά να… αγνοούνται. «Φτερά» έκαναν 120 αρνιά από το ποιμνιοστάσιό δύο κτηνοτρόφων που βρίσκεται στην κοινότητα του Αχεντριά στον δήμο Αρχανών- Αστερουσίων του Ηρακλείου.

Οι δυο κτηνοτρόφοι πήγαν να ταΐσουν τα ζώα τους στη στάνη και τη βρήκαν άδεια, καθώς άγνωστοι είχαν τρυπώσει μέσα πιθανότατα τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης και είχαν αρπάξει συνολικά 120 αρνιά! Αμέσως υπέβαλαν μήνυση κατ’ αγνώστων για ζωοκλοπή στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ξεκίνησαν έρευνες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι είχαν κλέψει 74 πρόβατα από το αγροτεμάχιο ενός 36χρονου κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. είχαν εντοπίσει άμεσα δυο από τους ζωοκλέφτες, έναν 19χρονο και έναν 30χρονο, τη στιγμή που προσπαθούσαν να φορτώσουν τα κλεμμένα ζώα σε ένα Ι.Χ. φορτηγό! Λίγο αργότερα, είχε συλληφθεί και ένας 29χρονος ο οποίος είχε εμπλακεί στην ζωοκλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.