ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαμία: Δύο άνδρες επιτέθηκαν με σίδερο σε δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους ένα μικρό παιδί (φωτο)

Λαμία: Δύο άνδρες επιτέθηκαν με σίδερο σε δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους ένα μικρό παιδί (φωτο)

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 23.10 το βράδυ της Κυριακής (19-05-2019) στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της Οδού Παλαιολόγου στο ύψος του “Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας”.

Ένας άνδρας περίπου 45 ετών ξυλοκόπησε δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους ένα μικρό παιδί ηλικίας 6-7 ετών. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας που μόλις είχε παρκάρει το όχημα του στο σημείο, όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά μιας και οι δύο γυναίκες με τον μεσήλικα άνδρα –Ρομά σύμφωνα με τις περιγραφές- αρχικά φαινόταν να το διασκεδάζουν γελώντας.

Λίγες στιγμές μετά όμως, ο άνδρας έγινε έξω φρενών και με ένα σίδερο άρχισε να χτυπά τις γυναίκες οι οποίες φώναζαν από τον πόνο με αποτέλεσμα να πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους οι περίοικοι.

“Τους είδα να στρίβουν από την γωνία και έλεγαν αστεία και γελούσαν. Λίγο μετά ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να τις βρίζει, πήρε ένα σίδερο και τις χτυπούσε αφού έριξε την μία από τις δύο στο δρόμο.

Ήταν μαζί τους και ένα μικρό παιδί 6-7 ετών. Όλα έγιναν σε λιγότερο από δύο λεπτά. Μετά μπήκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν…” τόνισε χαρακτηριστικά στο lamianow.gr…

Εικόνες από την περιοχή της επίθεσης στη Λαμία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο η αστυνομία ωστόσο ο αρνητικός πρωταγωνιστής του επεισοδίου καθώς και οι δύο γυναίκες με το μικρό παιδί είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.