ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο 19χρονος στην Καλλιθέα πήγε να υπερασπιστεί 15χρονο φίλο του: Πώς δέχτηκε τις 9 μαχαιριές

Ο 19χρονος στην Καλλιθέα πήγε να υπερασπιστεί 15χρονο φίλο του: Πώς δέχτηκε τις 9 μαχαιριές

Εννέα μαχαιριές δέχθηκε συνολικά ο 19χρονος από τους αγνώστους από τους οποίους προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, μια από τις μαχαιριές των βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.

Tο επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές.

Η μητέρα του 19χρονου σοκαρισμένη από τις απανωτές μαχαιριές που δέχθηκε το παιδί της, προσπαθεί να συνέλθει έχοντας στο πλευρό της και τους φίλους του Αλέξη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας,το σοκ της μητέρας ήταν μεγάλο καθώς δύο χρόνια πριν είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του Αλέξη .

«Έβγαλαν μαχαίρι και ο γιος μου προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο του, ο οποίος ήταν ο μικρότερος της παρέας. Έμαθα ότι το έσπρωξαν το παιδάκι και μπήκε ο Αλέξης μπροστά και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν. Σώθηκε τελευταία στιγμή το παιδί μου γιατί η μαχαιριά στην καρδιά ήταν βαθιά» λέει σοκαρισμένη η γυναίκα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του γιου της από την πρώτη στιγμή.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.