ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός κρατούμενος χτύπησε σωφρονιστικό με σιδηρολοστό

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός κρατούμενος χτύπησε σωφρονιστικό με σιδηρολοστό

Ένα σοβαρό επεισόδιο με θύμα έναν σωφρονιστικό υπάλληλο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Αλβανός κρατούμενος στην δ΄πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον χτύπησε με αυτοσχέδιο σιδηρολόστο.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν να τραυματιστεί και να χρειαστεί να του γίνουν 8 ράμματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσος τονίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ξυλοδαρμοί, οι απειλές και ο εξευτελισμός συνθέτουν τον εργασιακό μεσαίωνα των εργαζομένων μέσα στις φυλακες της χώρας. Το Υπουργείο Δικαιοσυνης είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάντια των Ελληνικών Φυλακών και παρά την όλη αισχρή κατάσταση επιμένει στην πολιτική της κορδέλας. Ντροπή!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.