Στην Αλβανία ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες του Μεταγωγών

Στην Αλβανία ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες του Μεταγωγών

Ο διαβόητος δραπέτης “Τίτι” που… έγινε καπνός από το Μεταγωγών, πιστεύεται πως βρίσκεται ήδη στην Αλβανία, μη… αντέχοντας άλλο μακριά από την πατρίδα του.

Μάλιστα ο Αλβανός δραπέτης που «κόσμησε» με την παρουσία του τη χώρα μας καθώς ήταν καταδικασμένος για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονιών και δεκάδες ένοπλες ληστείες, βρέθηκε στα πάτρια εδάφη εντός 24 ωρών από την απόδρασή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο “Τίτι” φαίνεται πως είχε οργανώσει στην εντέλεια την απόδρασή του και διέφυγε προς Δομοκό μέσα στο πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτου που οδηγούσε συνεργός του και στην συνέχεια πέρασε στην πατρίδα του πεζός, από τα ορεινά δύσβατα μονοπάτια τις Ελληνοαλβανικής μεθορίου, τα οποία τελικά ίσως να μην είναι και τόσο δύσβατα αφού όλοι από εκεί περνούν.

Προφανώς ο επικίνδυνος δραπέτης δεν έφυγε τυχαία στην πατρίδα του, καθώς γνωρίζει πως οι Αλβανικές Αρχές έχουν ως …αρχή τους να μην εκδίδουν κανέναν συμπατριώτη τους εγκληματία στην Ελλάδα, έστω κι αν έχει διαπράξει τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το λόγο αυτό πολύ γνωστοί επικίνδυνοι εγκληματίες από την Αλβανία, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει σωρεία σοβαρών αδικημάτων στην χώρα μας, στην συνέχεια επιστρέφουν στην πατρίδα τους και φτάνουν στο σημείο να το “παίζουν” ακόμα και επιχειρηματίες με τα χρήματα που αποκόμισαν από τις παράνομες δραστηριότητες τους στην Ελλάδα, γνωρίζοντας άριστα πως δεν πρόκειται να εκδοθούν παρά το γεγονός πως σε βάρος του έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.