Αναγκαστική «βαριά» προσγείωση μονοκινητήριου αεροπλάνου στα Γρεβενά – «Χάσαμε τον κινητήρα στον αέρα» (βίντεο-φωτο)

Αναγκαστική «βαριά» προσγείωση μονοκινητήριου αεροπλάνου στα Γρεβενά – «Χάσαμε τον κινητήρα στον αέρα» (βίντεο-φωτο)

«Βαριά» προσγείωση έκανε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί μονοκινητήριο αεροπλάνο στα Γρεβενά. Οι εικόνες από το σημείο όπου έπεσε σοκάρουν. Ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντες βγήκαν ζωντανοί.

Ο συναγερμός στα Γρεβενά σήμανε όταν η αρχική ενημέρωση ανέφερε πτώση αεροπλάνου στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στον ανατολικό κόμβο της πόλης.

Γρήγορα έγινε γνωστό πως δεν επρόκειτο για πτώση αλλά για αναγκαστική προσγείωση που έκανε ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροπλάνου μετά από βλάβη στον κινητήρα και ενώ βρισκόταν εν πτήσει.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Κέρκυρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Επέβαιναν τρεις άνθρωποι, ο πιλότος κι άλλα δυο άτομα.

Όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, χτύπησε όμως σε κολόνα κι ανετράπη.

Οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γρεβενών. Οι δυο είναι καλά στην υγεία τους ενώ ο τρίτος έχει κάταγμα στο πόδι του.
«Χάσαμε τον κινητήρα στον αέρα και κάναμε αναγκαστική προσγείωση», δήλωσε on camera λίγα λεπτά μετά την αναγκαστική προσγείωση του μονοκινητήριου αεροπλάνου στα Γρεβενά ο πιλότος που είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού στο πρόσωπο.

«Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας», είπε ακόμη ο πιλότος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.