ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαφιόζικη δολοφονία στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού! (σκληρή φωτό)

Μαφιόζικη δολοφονία στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού! (σκληρή φωτό)

Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε καφετέρια γνωστoύ ηθοποιού στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης στο Περιστέρι.

Ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, σύζυγος της επίσης ηθοποιού Αγγελικής Δαλιάνη.

Πιο αναλυτικά, στις οκτώ το απόγευμα ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο καφέ-μπαρ «Αμελί» στο Περιστέρι και πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές στο κεφάλι και μια φορά στην πλάτη έναν θαμώνα, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε εν ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όπου λίγο αργότερα σημειώθηκε η δολοφονία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με όπλο και συνοδό ο οποίος τον περίμενε απ’ έξω.

Ο δράστης πυροβόλησε τον δεύτερο άνδρα, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος!

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ο δράστης αμέσως μετά διέφυγε με τον συνεργό του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πιθανόν πίσω από το περιστατικό κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=klZSQZvy2yk

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=v30OYT5Q-Mw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.