Πρέβεζα: Ένα οπλοστάσιο ήταν κρυμμένο στην άκρη του δρόμου

Πρέβεζα: Ένα οπλοστάσιο ήταν κρυμμένο στην άκρη του δρόμου

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε σε θαμνώδη περιοχή, πλησίον της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, στο ύψος της Λυγιάς Πρεβέζης, σάκος, με 17 μακρύκανα πυροβόλα όπλα παλαιού τύπου, μη λειτουργικά, εκ των οποίων 13 κυνηγετικά και 4 πολεμικά.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν χθες (27-07-2019) το πρωί έναν σάκο, στην ανωτέρω περιοχή, ο οποίος περιείχε τα παρακάτω:

Εμπροσθογεμές τυφέκιο, ραβδωτό πολεμικό τυφέκιο, μάρκας enflied, πολεμικό τυφέκιο, τύπου martini-henry, ραβδωτό πολεμικό τυφέκιο, μάρκας gras , 13 μονόκανα και δίκανα λειόκαννα κυνηγετικά όπλα.
Τα παραπάνω όπλα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.