ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζωοκλέφτες ρήμαζαν τα ποιμνιοστάσια στα Τρίκαλα – Είχαν κλέψει συνολικά 61 οικόσιτα ζώα

Ζωοκλέφτες ρήμαζαν τα ποιμνιοστάσια στα Τρίκαλα – Είχαν κλέψει συνολικά 61 οικόσιτα ζώα

Δεν είχαν αφήσει μαντρί και αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων που να μην το «επισκεφθούν», δυο συστηματικοί ζωοκλέφτες –πατέρας και γιος- που ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας για τουλάχιστον έξι ζωοκλοπές!

Οι έρευνες δεν σταμάτησαν ποτέ για τις κλοπές που είχαν γίνει από τις 11 Μαρτίου ως τις 19 Ιουλίου σε έξι ποιμνιοστάσια και αγροκτήματα, από τα οποία είχαν κλαπεί συνολικά 61 οικόσιτα ζώα, κυρίως αρνιά, κότες και κουνέλια, καθώς και ένα ποτιστικό μηχάνημα και διάφορα εργαλεία. Και τελικά, όλες οι περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίσω τους κρύβονταν δυο ντόπιοι κτηνοτρόφοι, ένας 65χρονος και ο 33χρονος γιος του, που είχαν γεμίσει τις δικές τους εγκαταστάσεις με τα κλεμμένα ζώα! Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.