ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αλβανοί βιαστές σπέρνουν το τρόμο στο Κολωνάκι: Αποπειράθηκαν να κακοκοποιήσουν τρεις γυναίκες!

Αλβανοί βιαστές σπέρνουν το τρόμο στο Κολωνάκι: Αποπειράθηκαν να κακοκοποιήσουν τρεις γυναίκες!

Δίδυμων Αλβανών βιαστών έσπειρε το τρόμο στο έρημο Κολωνάκι σε τρεις διαφορετικές επιθέσεις στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου και μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, όρμησε στα θύματα του για να τα θωπεύσει.

Ατομο ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70 – 1.75 που μιλούσε σπαστά ελληνικά με αλβανική προφορά με ανοικτά καστανά ίσια μαλλιά που φορούσε ένα χακι μακό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι κι ένας συνεργάτης του, με τα ίδια χαρακτηριστικά περίπου, ψθες στις 21:20, πλησίασε νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμηξε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει.

Εκείνη αντέδρασε έντονα, άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά στα πόδια όμως αυτός αντί να απομακρυνθεί, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια ξαπαπλησίασε για να ολοκληρώσει την αισχρή του πράξη, βρίζοντας και απειλώντας.

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας αναζητώντας αστυνομικούς και την ώρα που απομακρύνονταν είδαν τον περίεργο άνδρα να πλησιάζει μαζί με τον συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει το σκηνικό του τρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα με τη φίλη της βρήκαν στην Ερμού αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενημέρωσαν για το συμβάν και δύο μηχανές με τρεις αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο που τους επέδειξαν χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.