ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ερευνες Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια για τα κλεμμένα αντιαρματικά και εκρηκτικά από τη Λέρο

Ερευνες Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια για τα κλεμμένα αντιαρματικά και εκρηκτικά από τη Λέρο

Επιχείρηση αντρών της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και της Ασφάλειας στα Εξάρχεια είχαμε πριν λίγο για τον εντοπισμό του οπλισμού που εκλάπη από την βάση του ΠΝ στη Λέρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική ακολουθώντας τα «ίχνη» ενός εκ των όπλων έφτασαν στα Εξάρχεια.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν δύο κατ΄οίκον έρευνες.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ομάδες νεοτρομοκρατίας αλλά και σε ομάδες αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται συγκεκριμένοι Έλληνες αλλά και άτομα κουρδικής καταγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, πλέον το μεγάλο ζητούμενο είναι να πάρουν πίσω τα όπλα αυτά, τα αντιαρματικά, τις νάρκες κατά του προσωπικού καθώς και τον υπόλοιπο οπλισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.