ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανήλικη «ξάφριζε» ηλικιωμένους με τη μέθοδο της… αγκαλιάς

Ανήλικη «ξάφριζε» ηλικιωμένους με τη μέθοδο της… αγκαλιάς

«Ψημένη» στην παρανομία φαίνεται πως είναι μια ανήλικη Ελληνίδα η οποία ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως η δράστιδα που τις τελευταίες δέκα ημέρες ξάφρισε χρυσαφικά από τουλάχιστον δυο ηλικιωμένες γυναίκες σε περιοχές της Εορδαίας, με τη μέθοδο της… αγκαλιάς!

Η θρασύτατη ανήλικη, που είχε και δυο άγνωστους συνεργούς, μπήκε την περασμένη Τετάρτη στην αυλή του σπιτιού μιας 85χρονης, της είπε ότι είχε γνωριμία με κάποιον συγγενή της και την έσφιξε στην αγκαλιά της, καταφέρνοντας να της αποσπάσει από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε μαζί με τους δυο άνδρες, αλλά την επομένη «χτύπησε» στην Πτολεμαΐδα όπου με την ίδια μέθοδο άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα με διπλό χρυσό σταυρό από το λαιμό μιας 87χρονης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο κλοπές εξιχνιάστηκαν και σε βάρος της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί της ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.