ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη στην Κακαβιά άνδρας που αποπλανούσε ανήλικα παιδιά

Συνελήφθη στην Κακαβιά άνδρας που αποπλανούσε ανήλικα παιδιά

Ένας αλλοδαπός παιδεραστής, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί δυο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, επιχείρησε να διαφύγει στην Αλβανία αλλά τον πρόλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κακαβιά.

Ο 49χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά ο έλεγχος των στοιχείων του αποκάλυψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ιωαννίνων ότι ήταν φυγόποινος.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών και ενός μηνός για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θήβας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών για αποπλάνηση παιδιών και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλβανός παιδεραστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί άμεσα στις φυλακές του Σταυρακίου για να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.