ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φωτιά & εκρήξεις στο κέντρο αλλοδαπών της Σάμου – Σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά & εκρήξεις στο κέντρο αλλοδαπών της Σάμου – Σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο κέντρο αλλοδαπών στη Σάμο ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι άνθρωποι απομακρύνονται από το ΚΕΠΑ ενώ όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση.

Παράνομοι μετανάστες απομακρύνονται και κατεβαίνουν στο κέντρο της Σάμου, ενώ στο σημείο υπάρχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΕΠΑ ακούγονται εκρήξεις, ενώ όπως αναφέρεται από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ των παράνομων μεταναστών στην αγορά στο Βαθύ.

Πιο συγκεκριμένα τα γεγονότα που κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, ξεκίνησαν αργά το απόγευμα μέσα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, όταν Αφγανοί συγκρούστηκαν με Σύρους.

Αποτέλεσμα των συγκρούσεων, ήταν ο τραυματισμός τριών Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα, μάλλον μαχαίρια, και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Ακολούθησαν η γενίκευση των επεισοδίων και η μεταφορά τους μέσα στον καταυλισμό με αποτέλεσμα τη φωτιά.

Χιλιάδες όλοι τους βέβαια αιτούντες… άσυλο εγκατέλειψαν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ τον καταυλισμό και κινήθηκαν προς την πόλη της Σάμου, η οποία ζει μέσα στον “πολυ-πολιτισμό”.

Ας σημειωθεί ότι στον καταυλισμό της Σάμου διαμένουν σήμερα, περί τα 5.700 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για ενσωμάτωση.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και διακοπές ρεύματος στην πόλη.

ΠΗγή φωτογραφίας και βίντεο εδώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.