Η «κούρσα» του τρόμου: Οδηγός ταξί έπεσε σε ενέδρα θανάτου – Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ

Η «κούρσα» του τρόμου: Οδηγός ταξί έπεσε σε ενέδρα θανάτου – Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ

Αιματηρή ληστεία με θύμα οδηγό ταξί σημειώθηκε έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Παρασκευής (18/10). Ο δράστης μαχαίρωσε τον αυτοκινητιστή όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει υπό την απειλή μαχαιριού τις εισπράξεις της ημέρας, που ήταν μάλιστα, λίγα ευρώ. Ο δράστης ήταν ένας Μαροκινός που πήρε «κούρσα» το ταξί και συνελήφθη από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Μαροκινός έκανε σήμα στο ταξί να σταματήσει στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο «πελάτης» είπε στον οδηγό να τον πάει στον Άγιο Δημήτριο. Όταν έφτασαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το μετρό, τότε ο Μαροκινός έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να ληστέψει τον οδηγό. Στόχος του δράστη ήταν να αρπάξει τις εισπράξεις της νυχτερινής βάρδιας του ταξί. Ο οδηγός αντέδρασε και τότε δέχτηκε μαχαιριές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ο Μαροκινός διέφυγε πεζός. Η περιγραφή που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς για τον δράστη ήταν αρκετή ούτως ώστε άντρες της Άμεσης Δράσης να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Μαροκινό γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές που είχε προκαλέσει στον οδηγό ταξί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.