ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ρέππας – Θ.Παπαθανασίου: « Δεν θα επιστρέψουν οι «Τρεις χάριτες»

Μ.Ρέππας – Θ.Παπαθανασίου: « Δεν θα επιστρέψουν οι «Τρεις χάριτες»

O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου εδώ και περίπου τριάντα χρόνια γνωρίζουν τεράστιες επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Το γνωστό συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τα πάντα αλλά και το όποιο μέλλον θα έχει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, η κωμική σειρά «Τρεις χάριτες».

Κάθε έντιμη συνέντευξη προς τους Ρέππα -Παπαθανασίου οφείλει να συμπεριλάβει μία ερώτηση. Για την ακρίβεια, μία επιθυμία υπό μορφήν ερώτησης:

«Θα κάνετε τηλεόραση;»

Σαφείς και ξεκάθαρες οι απαντήσεις, αρχής γενομένης από αυτή του Θανάση:

«Εγώ δεν πιστεύω πως αν έβγαιναν οι «Τρεις Χάριτες» τώρα θα έκαναν επιτυχία. Αλλά δεν είμαστε και σίγουροι ότι θα τις γράφαμε αυτή την εποχή. Όλα είναι θέμα timing. Τώρα δεν υπάρχει το sitcom, τώρα πια σχεδόν όλα είναι καθημερινά και αυτό είναι κάτι που επίσης ρίχνει την ποιότητα. Κάναμε έναν χρόνο προετοιμασία για να κάνουμε εβδομαδιαίο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Μιχάλης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν μας ζητούσαν περιορισμένα επεισόδια θα το κάναμε με μεγάλη χαρά. Να έχει αρχή, μέση και τέλος και να είναι κάτι αξιοπρεπές. Αν γινόταν σίριαλ το “Δικό μας σινεμά” για παράδειγμα, αν δεν έκανε απόσβεση αμέσως θα το έκανε σε βάθος χρόνου. Το ίδιο έγινε και με τις σειρές μας στο ΜΕGΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.