ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόβα εξέγερσης στην Χίο: Αλλοδαποί «διαδηλώνουν» & απαιτούν τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα (βίντεο)

Πρόβα εξέγερσης στην Χίο: Αλλοδαποί «διαδηλώνουν» & απαιτούν τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα (βίντεο)

Πρόβα εξέγερσης στην Χίο κάνουν οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες αφού πλέον μαθαίνουν και πως να «διαδηλώνουν» συντεταγμένα και οργανωμένα για να «απαιτήσουν» την μεταφορά τους στην εδοχώρα.

Δεν έχει τέλος το θράσος των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι μετατρέπουν τα νησιά σε «Καμπούλ».

Λίγο μετά τις 11:00 της Τετάρτης, ομάδα μεταναστών αποτελούμενη από 150 περίπου άτομα, κατευθύνθηκε στην είσοδο του Χαλκειούς προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες διαμονής που επικρατούν στο κέντρο κράτησης, ζητώντας παράλληλα τον απεγκλωβισμό τους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις τις Αστυνομίας, που κατάφεραν να τους σταματήσουν στο ύψος του βρεφονηπιακού σταθμού Καμποχώρων.

Κρατώντας πλακάτ και πανό στα χέρια οι μετανάστες ζητούν καλύτερες συνθήκες διαμονής και αποσυμφόρηση του κέντρου κράτησης, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός έχει αυξηθεί ραγδαία ξεπερνώντας τους 5.000 με ανώτερη χωρητικότητα τα 1.014 άτομα, αναφέρει ο politischios.

Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη κινητοποίηση μετά από πολύ καιρό, δημιουργώντας ανησυχία για τυχόν μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στο μέλλον.

https://twitter.com/stavroforos_/status/1186963334517665792?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.