Πετάει βενζίνη στα πρόσωπα γυναικών αλλά… παραμένει ελεύθερος

Πετάει βενζίνη στα πρόσωπα γυναικών αλλά… παραμένει ελεύθερος

Χάρη στους ψυχιάτρους εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος ο 37χρονος γνωστός ταραξίας με το προσωνύμιο «Κάμελ» που έχει τρομοκρατήσει αρκετές φορές κατά καιρούς ανυποψίαστες γυναίκες στο Βόλο, ρίχνοντας… βενζίνη στα πρόσωπά τους με κίνδυνο να υποστούν σημαντικές βλάβες.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί για τελευταία φορά το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου, όταν εξαπέλυσε παρόμοια επίθεση σε μια 45χρονη γυναίκα η οποία για καλή της τύχη πρόλαβε να κλείσει τα μάτια της. Ωστόσο, από τη βενζίνη έλιωσαν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στα μάτια!

Ο δράστης είχε συλληφθεί από την Αστυνομία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από ειδικούς και να αποφανθούν αν πρέπει να εγκλειστεί σε ίδρυμα. Όμως, οι ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι δεν πρέπει να νοσηλευτεί κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος!

Στις 28 Ιουλίου, ο 37χρονος είχε καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση δύο ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης και είχε προφυλακιστεί, αλλά του δόθηκε τριετής αναστολή κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην δίκη του είχε ισχυριστεί ότι αγόραζε την βενζίνη για να την εισπνέει αντί ναρκωτικού και ότι… τρόμαξε όταν πέρασε δίπλα του η κοπέλα με αποτέλεσμα να του φύγει το μπουκάλι από τα χέρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το περιστατικό είχε συμβεί λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του «Κάμελ», αφού εξέτισε στις φυλακές Τρικάλων ποινή φυλάκισης 18 μηνών επειδή τον Ιούλιο του 2018 είχε περιλούσει με βενζίνη και μία 21χρονη κοπέλα! Στις 18 Ιανουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο είχε μειώσει την πρωτόδικη ποινή φυλάκισης 40 μηνών που του είχε επιβληθεί χωρίς αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.