ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΛ.ΑΣ.: Τι ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί για την έφοδο στο κλαμπ στο Γκάζι – Τι εντόπισαν

ΕΛ.ΑΣ.: Τι ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί για την έφοδο στο κλαμπ στο Γκάζι – Τι εντόπισαν

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε ανακοίνωση σχετικά με την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι και αναφέρει πως εκτός από τις συλλήψεις 10 ατόμων που έγιναν εντοπίστηκαν και ποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία.

Πάντως εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση στο facebook DJ του κλαμπ, ο οποίος σε περιέγραψε μεταξύ άλλων πως 300 άτομα ήταν γονατιστοί με τα χέρια στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτροπή της διάδοσης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες (10 Νοεμβρίου 2019), αστυνομική επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθηκαν (10) άτομα (5 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί) και συγκεκριμένα:

(6) πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία,
υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, και
οι ιδιοκτήτες του κέντρου
Επιπλέον στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,
1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,
2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.