Απίστευτα πράγματα στις… «δομές φιλοξενίας»: Βρήκαν λοστούς, σουγιάδες και ναρκωτικά!

Απίστευτα πράγματα στις…  «δομές φιλοξενίας»: Βρήκαν λοστούς, σουγιάδες και ναρκωτικά!

Πρόκειται για «δομές» ή κέντρα οργανωμένου εγκλήματος;

Αυτό το ερώτημα προκύπτει από την επιχείρηση της Αστυνομίας σε Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών -επίσημα έχει τον «αθώο» τίτλο «ανοιχτή δομή φιλοξενίας»- στην Θήβα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που έγινε τη Δευτέρα στη δομή, ελέγχθησαν 98 υποτιθέμενοι «πρόσφυγες» , έγιναν 24 προσαγωγές και από αυτές οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για αλλοδαπούς από 18 έως 47 ετών.

Επιπλέον, κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν λοστοί, σουγιάδες, ένα κατσαβίδι, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πακέτα λαθραίων τσιγάρων και αδασμολόγητος καπνός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ η επιχείρηση στη δομή έγινε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Φυσικά οι συλλήψεις είναι τυπικές. Ουδείς πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή, πολύ δε περισσότερο να απελαθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους για να συνεχίσουν ανενόχλητοι την όποια δραστηριότητά τους στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.