ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Προφυλάκιση σε δύο κατηγορούμενους για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Χανιά: Προφυλάκιση σε δύο κατηγορούμενους για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Προφυλακίσθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Χανίων, ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου και ένας 56χρονος από τα Χανιά, που είχαν συλληφθεί από άνδρες του Λιμεναρχείου στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν, με κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλοδαπούς μετανάστες από το λιμάνι της Σούδας σε περιοχή της Κισσάμου και από εκεί, με πλωτό μέσο, σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που κατά την επιχείρηση σύλληψής τους είχαν προβάλει αντίσταση στις αρχές, πέρασαν σήμερα την πόρτα της ανακρίτριας και μετά από την πολύωρη απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον 27χρονο Μαροκινό βαραίνουν οι κατηγορίες της παράνομης εισόδου στην χώρα, οργάνωσης διακίνησης μεταναστών, κλοπής αυτοκινήτου, αντίστασης με απόπειρα πρόκλησης βλάβης και τον Χανιώτη, οι κατηγορίες για διακίνηση μεταναστών, με προσφορά καταλύματος σε αλλοδαπούς που δεν είχαν δικαίωμα να εξέλθουν από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.