Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

«Βιολάντα»: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.000 ευρώ ο διευθυντής και ο προϊστάμενος παραγωγής

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 11 Μαΐου

«Βιολάντα»: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.000 ευρώ ο διευθυντής  και ο προϊστάμενος παραγωγής

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.000 ευρώ αφέθηκαν ο διευθυντής της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» και ο προϊστάμενος παραγωγής.

Ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 11 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι και οι δύο αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της άμεσης συνέργειας σε έκρηξη με δόλο, της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές καθώς αντιμετωπίζει και το κακούργημα της έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο, για την απώλεια πέντε εργαζομένων γυναικών στο εργοστάσιο της Βιολάντα τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.