ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μέχρι και τα φωτοβολταϊκά «σηκώνουν» οι αλλοδαποί στη Σάμο

Μέχρι και τα φωτοβολταϊκά «σηκώνουν» οι αλλοδαποί στη Σάμο

Οι αλλοδαποί στα νησιά του αν.Αιγαίου έχουν ρημάξει τα πάντα.

Στην ταυτοποίηση ενός 32χρονου μετανάστη που είχε ρημάξει μια κολώνα φωτισμού και φωτοβολταϊκό πάνελ πριν περίπου από ένα μήνα στη Σάμο οδήγησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας που βρήκαν και τους… αγοραστές της λείας του!

Πρόκειται για άλλους δυο μετανάστες ηλικίας 23 και 50 χρόνων, στους οποίους ο δράστης πούλησε μέρος των κλοπιμαίων, όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή τους το κλεμμένο φωτοβολταϊκό το οποίο κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος δράστης είχε προκαλέσει φθορές σε μια κολώνα φωτισμού στην ευρύτερη περιοχή των Μύλων και είχε ξηλώσει τα καλώδια, ενώ στη συνέχεια είχε αρπάξει το φωτοβολταϊκό πάνελ και ένα φωτιστικό που ήταν τοποθετημένα σε αυτήν. Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, πρόκληση φθορών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.