ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γκύζη: Δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία – 66χρονος βρέθηκε νεκρός δεμένος έξω από το σπίτι του (βίντεο)

Γκύζη: Δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία – 66χρονος βρέθηκε  νεκρός δεμένος  έξω από το σπίτι του (βίντεο)

Δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία «βλέπουν» οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του 66χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός έξω από την είσοδο του σπιτιού του στην πολυκατοικία στην οδό Γενναδίου 59 στου Γκύζη.

Το πιθανότερο σενάριο πάνω στο οποίο κινούνται οι έρευνες κάνει λόγο για μια ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατά την ίδια εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που εξέτασαν τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του 66χρονου είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολυτιμα αντικείμενα.

Σε αυτή την εκδοχή συνηγορεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη.

Τον 66χρονο αρχικά αναζήτησε ο φίλος του με τον οποίο είχαν μαζί το βενζινάδικο ενώ τη σορό εντόπισαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πληροφορίες να λένε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.