ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στη Βάρη: Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης των δύο αντρών μπροστά στις οικογένειές τους (φώτο)

Έγκλημα στη Βάρη: Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης των δύο αντρών μπροστά στις οικογένειές τους (φώτο)

Πρωτοφανούς αγριότητας ήταν το έγκλημα με την εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη, μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των τεσσάρων δραστών που, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα.

Εκείνη την ώρα, γύρω στις 18:30, τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Ολα εκτυλίχθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν με ένα ΙΧ – κατά πληροφορίες τύπου SUV.

Οι δύο άνδρες, ένας από την Σλοβενία και ένας από το Μαυροβούνιο και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών των θυμάτων και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός σε θαμώνες και εργαζόμενους στην ταβέρνα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στο σημείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.