ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

H EΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει 1.249 άτομα μέσα σε δύο εβδομάδες

H EΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει 1.249 άτομα μέσα σε δύο εβδομάδες

Σε 1.249 συλλήψεις προχώρησαν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2020, ενώ, μεταξύ άλλων, εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικά κυκλώματα, εξιχνιάστηκαν 15 ληστείες και εντοπίστηκαν 48 κλεμμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, από τα 1.249 άτομα, τα 400 συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 282 για διάφορα αδικήματα, 249 για ναρκωτικά, 128 για κλοπές, 100 με καταδιωκτικά έγγραφα, 55 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, 22 για απάτες, 8 για ληστείες και 5 για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Οσον αφορά τα δύο εγκληματικά κυκλώματα που εξαρθρώθηκαν, το ένα διέπραττε ληστείες – κλοπές, ενώ το άλλο διακινούσε ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 4 κιλά και 290 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 341 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης, 343 γραμ. ηρωίνης, 96 γραμ. κοκαΐνης, 3 κιλά και 500 γραμ. sisha, 8 περίστροφα, 1 κυνηγετικό όπλο, 57 μαχαίρια, 37 φυσίγγια, 3 γεμιστήρες, 2.430 συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων και 3.870 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.