ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πατέρας 11χρονου στο Μενίδι: «Το παιδί έχει χάσει τον ύπνο του και βλέπει εφιάλτες»

Πατέρας 11χρονου στο Μενίδι: «Το παιδί έχει χάσει τον ύπνο του και βλέπει εφιάλτες»

O πατέρας του μικρού Αλέξη δήλωσε πως το παιδί του είναι χάλια ψυχολογικά, έχει χάσει τον ύπνο του και βλέπει εφιάλτες.

Του έχουν γίνει και ακτινογραφίες καθώς το χτύπημα που δέχτηκε από τον αστυνομικό ήταν δυνατό. Τόνισε επίσης πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η υγεία του παιδιού μου. Είμαστε στο νοσοκομείο κάνουμε ακτινογραφίες, αξονική, το παρακολουθεί ψυχολόγος είναι χάλια. Είναι ταραγμένο υπερβολικά, το πονάει ο αυχένας του από την τόσο δυνατή σφαλιάρα που έφαγε. Δεν αισθάνεται καλά, έχει χάσει το ύπνο του και βλέπει εφιάλτες. Έχω κινηθεί εναντίον του και έχω καταθέσει μήνυση» τόνισε ο πατέρας.

«Τον ρώτησε γιατί τον βρίζει, και τον χτύπησε»
Όπως δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας, το παιδί όταν έφυγε από τον σπίτι του βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν και άρχισαν να τον βρίζουν. Όταν ρώτησε τον έναν γιατί του μιλά έτσι, τότε αυτός απλά τον χαστούκισε.

Ζητά μάλιστα να κάνουν ψυχολογικές εξετάσεις στον αστυνομικό γιατί πιστεύει ότι «έχει θέματα».

«Την ώρα που έφευγε από το σπίτι μας τον πλησίασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι του φωνάζανε και τον βρίζανε. Τότε ο γιος μου τους πλησίασε και τον ρώτησε “Γιατί με βρίζεις κύριε αστυνόμε;”

Τότε εκείνος θεώρησε σωστό όπως φαίνεται και στο βίντεο να το χτυπήσει.

Δεν υπήρχε κανένα θέμα για να γίνει ό,τι έγινε, γι αυτό φοβάμαι ότι ο αστυνομικός έχει ψυχολογικά θέματα, να του κάνουν εξετάσεις. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε ο διοικητής της αστυνομίας είπε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει απασχολήσει και παλαιότερα την υπηρεσία του με παρόμοια συμπεριφορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.