ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης και στην Χίο: Άγρια επεισόδια με μεθυσμένους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες και στην Χίο!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης και στην Χίο: Άγρια επεισόδια με μεθυσμένους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες και στην Χίο!

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα σημειώθηκαν πριν από λίγο στο νησί της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένοι μετανάστες πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη αφορμή (αν και η αφορμή είναι το λιγότερο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα) σε κεντρικό σημείο της πόλης και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποκατασταθεί η… τάξη, σε ένα νησί που βρίσκεται στο έλεος των αλλοδαπών.΄

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Χίου.

Οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο, έπιναν αλκοόλ και συζητούσαν όταν ξαφνικά πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια.

Αμέσως οι πολίτες της Χίου κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις, για το θεαθήναι. Ουδείς εκ των «αιτούντων» πρόκειται να απελαθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.