ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λέσβος: Αποχωρούν μαζικά οι υπάλληλοι των ΜΚΟ μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων!

Λέσβος: Αποχωρούν μαζικά οι υπάλληλοι των ΜΚΟ μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων!

Μετά και τις χθεσινές αντιδράσεις των κατοίκων κατά των υπαλλήλων ΜΚΟ, πολλοί εργαζόμενοι σε εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ κυρίως ξένοι υπήκοοι αποχωρούν μαζικά από την Λέσβο.

Νωρίς το μεσημέρι, όπως αναφέρει το LesvosPost, εργαζόμενοι σε εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ πραγματοποίησαν σύσκεψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί ήταν αυτοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το νησί μας καθώς έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από εξαγριωμένους κατοίκους σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα σε πολλά περιστατικά αφίξεων μεταναστών οι εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν άφαντοι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χτες την νύχτα είχαμε πολλές επιθέσεις από εξαγριωμένους κατοίκους της Λέσβου σε εργαζόμενους εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι έσπασαν και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.