ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Το είδαμε και αυτό: 27χρονη έβγαλε τη μάσκα και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού για να αποφύγει τον έλεγχο

Το είδαμε και αυτό: 27χρονη έβγαλε τη μάσκα και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού για να αποφύγει τον έλεγχο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, με μια νεαρή γυναίκα που αντιστάθηκε σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι της έκαναν έλεγχο και μάλιστα έβγαλε την μάσκα που φορούσε και… έβηξε στο πρόσωπο του ενός.

Η 27χρονη Ελληνίδα ήταν συνοδηγός σε ένα όχημα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μια κεντρική διασταύρωση της πόλης θεωρώντας το ύποπτο. Ο οδηγός δεν αντέδρασε, όμως εκείνη αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών να βγει από το αυτοκίνητο για να γίνει έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, δεν δίστασε να βήξει προκλητικά στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, εκθέτοντάς τον στον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την διάδοση του ιού, απείθεια και εξύβριση και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.