ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βαρύ οπλισμό μέσα σε τούνελ βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στα Σεπόλια – Εμπλέκονται Κούρδοι

Βαρύ οπλισμό μέσα σε τούνελ βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στα Σεπόλια – Εμπλέκονται Κούρδοι

Βαρύ οπλισμό που περιλαμβάνει ακόμα και αντιαρματικά εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που από το πρωί πραγματοποιούν έρευνες σε δύο διαμερίσματα στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια.

Η οδός Αυλώνος στα Σεπόλια είναι αποκλεισμένη, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 26 προσαγωγές. Στα Εξάρχεια η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και στα Εξάρχεια, στην οδό Τζαβέλλα 3.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κτήριο που ερευνάται βρίσκεται στον αριθμό 7 της οδού Αυλίδος και από αυτό προσήχθησαν 9 άτομα, ενώ 17 ακόμα προσήχθησαν από τα Εξάρχεια

Η υπόθεση που ερευνάται αφορά δίκτυο διεθνούς τρομοκρατίας που φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις Κούρδων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών.

Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.