ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.400 παραβάσεις και 7 συλλήψεις σε ένα 24ωρο – Πρωταθλητές… οι Αθηναίοι

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.400 παραβάσεις και 7 συλλήψεις σε ένα 24ωρο – Πρωταθλητές… οι Αθηναίοι

Σε 1.400 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ έγιναν 7 συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων, χθες, Σάββατο 28 Μαρτίου, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι 1.400 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 547 στην Αττική, 120 στην Κρήτη, 104 στα Ιόνια Νησιά, 87 στη Θεσσαλονίκη, 72 στη Στερεά Ελλάδα, 71 στη Δυτική Ελλάδα, 66 στην Κεντρική Μακεδονία, 65 στην Πελοπόννησο, 62 στη Θεσσαλία, 60 στην Ήπειρο, 54 στο Νότιο Αιγαίο, 50 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 23 στο Βόρειο Αιγαίο και 19 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 6.606 παραβάσεις σε όλη την χώρα.

Παράλληλα, χθες, έγιναν 7 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π) παρά την σχετική απαγόρευση, Οι συλλήψεις ανά περιοχή, είναι οι εξής: 3 στην Αττική, 1 στην Πελοπόννησο, 1 στην Κεντρική Μακεδονία, 1 στην Ήπειρο και 1 στη Θεσσαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 286 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 296 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.