ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταγράφηκαν 724 νέες παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταγράφηκαν 724 νέες παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σήμερα από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 724 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι παραβάσεις ανά περιοχή:

(254) στην Αττική,
(59) στη Θεσσαλονίκη,
(57) στα Ιόνια Νησιά,
(55) στη Θεσσαλία,
(55) στην Κρήτη,
(54) στην Πελοπόννησο,
(51) στη Δυτική Ελλάδα,
(42) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(26) στη Στερεά Ελλάδα,
(25) στην Ήπειρο,
(17) στο Νότιο Αιγαίο,
(13) στην Κεντρική Μακεδονία
(12) στο Βόρειο Αιγαίο και
(4) στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 9.165 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.