ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Εξαπάτησαν 19 επιχειρηματίες με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό» – Συνελήφθη ένα άτομο

Εξαπάτησαν 19 επιχειρηματίες με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό» – Συνελήφθη ένα άτομο

Και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκτός από την Αργολίδα, έβρισκε θύματα το «δίδυμο» των απατεώνων που τηλεφωνούσαν σε επιχειρηματίες με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων που διέθεταν προς πώληση και τους έπειθαν να κάνουν συναλλαγή μέσω της εφαρμογής «λεφτά στο λεπτό» από ΑΤΜ, αδειάζοντας τους λογαριασμούς τους αντί να καταθέσουν χρήματα!

Η δράση των δυο Ελλήνων, ενός 27χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και του 19χρονου συνεργού του που δεν εντοπίστηκε, είχε αποκαλυφθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Τότε, είχε αποκαλυφθεί ότι από τις 8 Φεβρουαρίου είχαν εξαπατήσει συνολικά οκτώ επιχειρηματίες αρπάζοντας από τους λογαριασμούς τους 3.800 ευρώ, ενώ είχαν διαπράξει και μία απόπειρα απάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα που συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων εννέα περιπτώσεων και μιας απόπειρας, που οι δυο απατεώνες είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο από τις 20 Ιανουαρίου και μετά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η συμπληρωματική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος έχει ήδη ασκήσει στους δράστες δίωξη για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.