Τρίκαλα: 40χρονος μαχαίρωσε φίλο του και μετά από 2 μέρες τραυμάτισε τη μητέρα του

Τρίκαλα: 40χρονος μαχαίρωσε φίλο του και μετά από 2 μέρες τραυμάτισε τη μητέρα του

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο 24ωρα, ένας 40χρονος γνώριμος των αστυνομικών αρχών έγινε πρωταγωνιστής αιματηρού επεισοδίου στην περιοχή της Μπάρας στα Τρίκαλα, όπου ξυλοκόπησε την ίδια του τη μητέρα την ώρα που αναζητούνταν επειδή είχε μαχαιρώσει έναν φίλο του!

Το νέο άγριο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού μετά από έντονο διαπληκτισμό με την 62χρονη μητέρα του και δεν δίστασε να την χτυπήσει τραυματίζοντάς την ελαφρά. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και την αναστάτωση ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου,ο 40χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο ένα βίαιο διαπληκτισμό στην περιοχή της Μπάρας, με θύμα έναν φίλο του με τον οποίο ήρθε στα χέρια και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα! Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ο δράστης είχε διαφύγει και αναζητούνταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.