Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο 24ωρα, ένας 40χρονος γνώριμος των αστυνομικών αρχών έγινε πρωταγωνιστής αιματηρού επεισοδίου στην περιοχή της Μπάρας στα Τρίκαλα, όπου ξυλοκόπησε την ίδια του τη μητέρα την ώρα που αναζητούνταν επειδή είχε μαχαιρώσει έναν φίλο του!

Το νέο άγριο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού μετά από έντονο διαπληκτισμό με την 62χρονη μητέρα του και δεν δίστασε να την χτυπήσει τραυματίζοντάς την ελαφρά. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και την αναστάτωση ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου,ο 40χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο ένα βίαιο διαπληκτισμό στην περιοχή της Μπάρας, με θύμα έναν φίλο του με τον οποίο ήρθε στα χέρια και τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα! Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ο δράστης είχε διαφύγει και αναζητούνταν.