ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρωτοφανής επίθεση κατά αγροτών στη Θήβα από αλλοδαπούς με χαντζάρια: «Θα σας σφάξουμε» (βίντεο)

Πρωτοφανής επίθεση κατά αγροτών στη Θήβα από αλλοδαπούς με χαντζάρια: «Θα σας σφάξουμε» (βίντεο)

Ένα ακόμη συμβάν που καταδεικνύει την ανυπόφορη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές περιοχές της Ελλάδας (ή της περίφημης «ενδοχώρας») από τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλει στη χώρα, σημειώθηκε στη Θήβα στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το .e-sterea.gr άτομα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών της Θήβας κρατώντας χαντζάρια με λάμες των 35 εκ. και αλαλαγμούς «θα σας σφάξουμε» επιτέθηκαν κατά δύο Θηβαίων αγροτών οι οποίοι βρίσκονταν εντός της ιδιοκτησίας τους στο Τάχι Θηβών.

Οι αγρότες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας την ιδιοκτησία τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μονάδες της ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή πραγματοποιώντας έρευνες χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν κάποια προσαγωγή.

Εχθές ομάδα αγροτών είχε ραντεβού με τον δήμαρχο προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

Όπως είπαν οι ίδιοι πρόκειται περί καθαρής εισβολής στην τόπο τους και τρομοκράτησής τους. Βέβαια τόσο ο δήμαρχος όσο και η ΕΛΑΣ λίγα πράγματα μπορεί να κάνουν, αφού η επισημη γραμμή του κράτους μιλά για «ενσωμάτωσή» τους στην ελληνική κοινωνία.

Από την άλλη οι ίδιοι οι αγρότες δεν μπορούν να αμυνθούν καθώς τους το απαγορεύουν οι αρχές.

Σε δύο ανάλογα περιστατικά σε Λέσβο και Χίο, όπου οι αγρότες απάντησαν με πυρά στον αέρα προς εκφοβισμό συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν.

https://twitter.com/fotjou/status/1258524792514207744


Η Θήβα έχει και άλλες φορές υπάρξει θέμα σχολιασμού για τους αλλοδαπούς.

Όπως είχε αποκαλύψει στις 4 Μαΐου του 2017 το pronews.gr (τότε defencenet.gr) αλλοδαποί είχαν σηκώσει σημαία του ISIS δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.