ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Θεσσαλονίκη: Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στη Μοναστηρίου – Μαχαιρώματα, προσαγωγές και 3 άτομα στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στη Μοναστηρίου – Μαχαιρώματα, προσαγωγές και 3 άτομα στο νοσοκομείο

Νέα σοβαρά επεισόδια, μεταξύ αλλοδαπών, έλαβαν χώρα στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Ξύλο, μαχαιρώματα, περίπου 20 προσαγωγές και 3 άτομα στο νοσοκομείο.

Τρεις τραυματίες και περίπου 20 προσαγωγές είναι ο απολογισμός του σοβαρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε σήμερα το βράδυ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00. Δύο ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή περίπου είκοσι ατόμων.

Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τουλάχιστον επτά τα οποία τα οποία είχαν καταφύγει σε πολυκατοικία. Παράλληλα εντόπισαν και τρεις τραυματίες. Οι δύο έφεραν τραύματα από μαχαίρι και ο ένας από ξυλοδαρμό. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.