ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο «δράκος της Λευκίμμης» – Κινηματογραφική η σύλληψή του (βίντεο)

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο «δράκος της Λευκίμμης» – Κινηματογραφική η σύλληψή του (βίντεο)

Με πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση σε χαράδρα περίπου 30 μέτρων, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ο 47χρονος αποκαλούμενος και «δράκος της Κέρκυρας», που αναζητούνταν για την απαγωγή και το βιασμό 34χρονης αλλοδαπής.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε, από τις αστυνομικές Αρχές, σε δύσβατη περιοχή πάνω από την παραλία του Αγίου Γόρδη, στην περιοχή Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, στη νότια Κέρκυρα και στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε στη χαράδρα.

Στο σημείο μεταφέρθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.

Δύσκολη χαρακτήρισε την επιχείρηση απεγκλωβισμού του 47χρονου, ο κ. Κολοβός, ο οποίος συντόνιζε την όλη επιχείρηση:

Ο 47χρονος κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού και της σύλληψής του είχε τις αισθήσεις του ενώ φέρεται να χτύπησε σοβαρά στα άκρα και τη μέση του.

Το ασθενοφόρο συνόδεψε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ γιγάντια ήταν η αστυνομική επιχείρηση που είχε στηθεί σε όλη τη διάρκεια των 14 ημερών, που χρειάστηκαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 πέρασε την πύλη του γενικού νοσοκομείου το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πολυτραυματία Δράκο του Κάβου συνοδευόμενο από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 47χρονος φαίνεται ότι ήταν οργανωμένος, αφού στην κατοχή του βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα ώστε και εκείνος με την σειρά του να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.