ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση με οξύ: «Μου έλεγε ότι όλα πάνε καλά» λέει φίλη της 34χρονης

Επίθεση με οξύ: «Μου έλεγε ότι όλα πάνε καλά» λέει φίλη της 34χρονης

Μια από τις φίλες της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με οξύ μίλησε στον ANT1 και διαβεβαίωσε ότι η φίλη της της έλεγε ότι όλα πάνε καλά.

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε το πρωί της 20ης Μαΐου καθώς η νεαρή κοπέλα πήγαινε προς την εργασία της στην Καλλιθέα. Όπως υποστήριξε η νεαρή φίλη της 34χρονης «δεν μου είχε αναφέρει τίποτα το τελευταίο διάστημα που θα μπορούσε να με προβληματίσει», υπογραμμίζοντας πως όλα στην ζωή της κυλούσαν πολύ ομαλά μέχρι η μαυροφορεμένη δράστης να ρίξει το βιτριόλι στο πρόσωπό της.

«Με την πρώτη ευκαιρία όταν γίνει καλύτερα θα πάω να την δω», είπε η φίλη της 34χρονης από την Αμφιλοχία που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Στο μικροσκόπιο η «διαδρομή» του καυστικού υγρού

Στο μεταξύ, χθες βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους, για το υγρό με το οποίο η δράστιδα έλουσε το θύμα της. Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι, ιδιαίτερα καυστικό, που χρησιμοποιείται για συγκεκριμένους βιομηχανικούς και παρασκευαστικούς λόγους, με την προμήθειά του να είναι σχετικά δύσκολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν πλέον να εντοπίσουν χώρους που παρασκευάζονται τέτοια καυστικά υγρά, για τον τυχόν εντοπισμό πρόσφατης αγοράς ή προμήθειας, αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό από αυτά. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο η δράστιδα να αγόρασε τις πρώτες ύλες και μέσα από το διαδίκτυο να έφτιαξε το καυστικό υγρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.