ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερέτρια: Χειροπέδες σε ληστή πρατηρίου

Ερέτρια: Χειροπέδες σε ληστή πρατηρίου

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν ατζαμή ληστή πρατηρίου καυσίμων στην Ερέτρια, καθώς του έπεσαν τρεις σφαίρες και βρήκαν τα αποτυπώματα του.

Πλήθος πειστήρια είχε αφήσει πίσω του ο επίδοξος ληστής ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ερέτρια, όταν τα βρήκε… σκούρα με τον υπάλληλο της επιχείρησης που αντέδρασε σθεναρά και τον έτρεψε σε φυγή! Από αυτά έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο πρατήριο το μεσημέρι της 19ης Μαΐου και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό υπάλληλο με την απειλή όπλου ζητώντας του τις εισπράξεις. Όμως, εκείνος δεν τα έχασε και του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να του βγάλει την κουκούλα full face! Ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, αλλά του έπεσαν και τρεις σφαίρες διαμετρήματος 9 mm.

Από τα αποτυπώματα που είχε αφήσει πάνω στα φυσίγγια και από τα πλάνα που είχε καταγράψει η κάμερα του βενζινάδικου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 20χρονο και την Παρασκευή τον συνέλαβαν στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκαν ένα μονόκαννο τυφέκιο, άλλα τρία φυσίγγια των 9 mm και το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τα πειστήρια, κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Έτσι, ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.