ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ντου» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Πυροσβεστική για τις πυρκαγιές στο Μάτι – Τι κατασχέθηκε (udp)

«Ντου» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Πυροσβεστική για τις πυρκαγιές στο Μάτι – Τι κατασχέθηκε (udp)

(upd 15:41) Αλλεπάλληλα «ντου» στην Πυροσβεστική έχει πραγματοποιήσει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τους 102 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων στην Πυροσβεστική, οι οποίοι μάλιστα έγιναν παρουσία του, κατάσχεσε μία σειρά κρίσιμων στοιχείων, μετά από καταγγελίες αλλά και ενδείξεις ότι οι υπηρεσίες τα είχαν σκοπίμως αποκρύψει, γεγονός που βάζει τρικλοποδιά στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στο Μάτι.

Αρχικό κείμενο (14:20)

Έρευνα σε δυο εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι και το Μοσχάτο έκαναν χθες (11.06.2020) στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα έγιναν με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση για τη φωτιά στο Μάτι.

Οι έρευνες έγιναν γνωστές σήμερα, Παρασκευή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανακριτής που ερευνά την υπόθεση για την τραγωδία στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018, όπου έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 100 συνάνθρωποί μας, ζήτησε επιπλέον στοιχεία για τον τρόπο που έδρασε η Πυροσβεστική.

Κατ’ εντολήν του, τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγαν στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι αλλά και στη διεύθυνση πληροφορικής της Πυροσβεστικής στο Μοσχάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αυτά τα δυο σημεία, συλλέχθηκαν στοιχεία σχετικά με την έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι και οι αστυνομικοί τα μετέφεραν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.