ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων πίσω από την απαγωγή της Μαρκέλλας; – Εκδιδόταν η «κοκκινομάλλα» (upd)

Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων πίσω από την απαγωγή της Μαρκέλλας; – Εκδιδόταν η «κοκκινομάλλα» (upd)

Η υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας συνεχίζει να συγκλονίζει, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ακόμα πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την απαγωγή να βρίσκεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια.

Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει, κάτι που κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει την εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Σεξουαλικά ήταν τα κίνητρα της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα η 33χρονη αποκάλυψε πως εκδίδονταν περιστασιακά.


(Αρχικό κείμενο 14:13) Για ασέλγεια κατηγορείται, μεταξύ άλλων αδικημάτων η 33χρονη που φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, την περασμένη Πέμπτη ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας καθώς απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό, γενετήσια πράξη, πoρνoγραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στην 33χρονη, η οποία πήρε την 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα που σύμφωνα με τις αρχικές περιγραφές ήταν «κοκκινομάλλα», σήμερα έχει κοντό (σχεδόν ξυρισμένο) μαλλί και φαίνεται πως πρόλαβε να αλλάξει την εμφάνιση της για να μην γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να την ακολουθήσει ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα.

Μόλις προκάλεσε καταστολή στο παιδί, το ξάπλωσε και άρχισε να το θωπεύει, μέχρι που το μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που το άφησε και στην συνέχεια το οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.

Στην συνέχεια, η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Επίσης σύντομα οι Αρχές έλαβαν σχετική πληροφορία από μάρτυρα, εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε την μεταφορά στην Παραλία Κατερίνης και στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η ίδια είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε συνεχώς μία μπαντάνα.

Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα κομμάτια του οποίου την πρόλαβαν και της τα απέσπασαν πριν προλάβει να τα πετάξει σε κάδο.

Οι Αρχές προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον διαλυμένο υπολογιστή της όμως φαίνεται πως έχει προκαλέσει φθορά και στον σκληρό δίσκο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους. Είναι αρκετά πεπεισμένοι όμως ότι ενδεχομένως είχε αρχεία που την «καίνε», όπως τυχόν καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από τις ειδεχθείς της πράξεις έναντι της ανήλικης.

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς αλλά και σε έναν κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.