ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανάσα ζωής: Προστάτεψε το σπίτι της από πλειστηριασμό η 44χρονη μητέρα στην Ρόδο

Ανάσα ζωής: Προστάτεψε το σπίτι της από πλειστηριασμό η 44χρονη μητέρα στην Ρόδο

Η 44χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρέθηκε σε πραγματική αδυναμία να αποπληρώσει τα δάνειά της.

Η 44χρονη ήρθε στο προσκήνιο, όταν η 10χρονη κόρη της λιποθύμησε από την πείνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεταξύ των οποίων και ένα στεγαστικό, έκανε χρήση του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών και το Ειρηνοδικείο Ρόδου τη δικαίωσε.

Το συνολικό ύψος των οφειλών της ήταν 140.000 ευρώ και καθώς η 44χρονη πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του «νόμου Κατσέλη» και αποδείχθηκε η πραγματική της αδυναμία αποπληρωμής του ποσού, η αίτησή της έγινε δεκτή από το Ειρηνοδικείο Ρόδου, το οποίο το «κούρεψε» κατά 75%.

Αυτό σημαίνει ότι έμεινε υπόλοιπο αποπληρωμής 35.520 ευρώ, ενώ η απόφαση αναφέρει περίοδο χάριτος τρία (3) χρόνια και μηνιαία καταβολή 148 ευρώ για 240 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, προστατεύεται από την εκποίηση το διαμέρισμά της, που αποτελεί και την πρώτη κύρια κατοικία της.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.