ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάμος: Αιματηρή ληστεία μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot

Σάμος: Αιματηρή ληστεία μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot

Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα η αιματηρή ληστεία που αναστάτωσε τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής την δομή παραμονής αλλοδαπών στην Σάμο.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τον τραυμάτισε και στην συνέχεια άρπαξε από τις τσέπες του ένα πορτοφόλι που περιείχε 380 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματισμένος μετανάστης κατονόμασε τον δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψή του. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και πρόκληση σωματικής βλάβης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.