ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαχαίρωμα περιπτερά στην Αταλάντη: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» δηλώνει ο 31χρονος αλλοδαπός

Μαχαίρωμα περιπτερά στην Αταλάντη: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» δηλώνει ο 31χρονος αλλοδαπός

Ο 31χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 66χρονο περιπτερά στην Αταλάντη, απολογήθηκε την Παρασκευή (03/07) στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα.

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας, που πέρασε το πρωί τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου της Λαμίας, φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον 66χρονο με μαχαίρι, όταν προσπάθησε να ληστέψει το περίπτερο και το θύμα αντέδρασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, κατέθεσε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον περιπτερά, αλλά μόνο να τον τρομάξει. Ζήτησε και συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένειά του. Από την πλευρά τους, τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.