ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αταλάντη: Χειροπέδες σε 31χρονο αλλοδαπό για την επίθεση με μαχαίρι στον περιπτερά

Αταλάντη: Χειροπέδες σε 31χρονο αλλοδαπό για την επίθεση με μαχαίρι στον περιπτερά

Συνελήφθη από τις Αρχές, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε περίπτερο στην Αταλάντη που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για έναν 31χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των Αστυνομικών μετά το περιστατικό με τον περιπτερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος φέρεται να κρυβόταν όλες αυτές τις μέρες και βρήκε καταφύγιο στα βουνά. Τις τελευταίες ώρες το κρησφύγετό του ήταν στην Άγναντη του Δήμου Καμένων Βούρλων, όπου και συνελήφθη σήμερα λίγο πριν τις 15:30.

Ο δράστης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είχε εισβάλει στο περίπτερο που διατηρεί 66χρονος επί της κεντρικής οδού Εθνικής Αντιστάσεως και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στην πλάτη στον άτυχο περιπτερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα το θύμα του, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας φέροντας σοβαρά τραύματα κυρίως στο λαιμό,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.