ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατέθεσε πως ήταν επί ώρες στον υπολογιστή

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατέθεσε πως ήταν επί ώρες στον υπολογιστή

Ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας», η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε πως καθόταν επί ώρες μπροστά στον υπολογιστή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι κάνει.

«Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι ασχολείτο με το κομπιούτερ της, στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της e-mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά», κατέθεσε στη μηνυτήρια αναφορά του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O δικηγόρος της 33χρονης, από την πλευρά του, είπε ότι δεν έχει την εντολή αυτήν τη στιγμή να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της. Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της «κοκκινομάλλας» του από τα ΜΜΕ. «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος, έτσι όπως τα πληροφορήθηκε, της εύχεται τα χειρότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.