ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χαλκιδική: Η αστυνομία εξουδετέρωσε βόμβα σε ΑΤΜ – Είχε δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας 100 μέτρων (βίντεο)

Χαλκιδική: Η αστυνομία εξουδετέρωσε βόμβα σε ΑΤΜ – Είχε δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας 100 μέτρων (βίντεο)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νικήτη Χαλκιδικής που είχε διακοπεί λόγω εντοπισμού ύποπτου μηχανισμού σε ΑΤΜ. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά και στα δύο ρεύματα.

Στη Χαλκιδική δημιουργήθηκε το μεσημέρι κυκλοφοριακό χάος, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, από την είσοδο μέχρι το φανάρι της Νικήτης, λόγω εντοπισμού ύποπτου μηχανισμού σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε στεγασμένο κιόσκι μέσα στη Νικήτη.

Σύμφωνα με τη γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση κεντρικής Μακεδονίας, στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο πυροτεχνουργών της αστυνομίας, καθώς το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε αφού διαπιστώθηκε απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε τα ξημερώματα από αγνώστους στο ΑΤΜ, χτύπησε συναγερμός και άμεσα άνδρες του ΑΤ Σιθωνίας βρέθηκαν στο σημείο. Οι δράστες διέφυγαν και ο μηχανισμός δεν εξερράγη ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thestival.gr δυνάμεις της αστυνομίας αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν ακτίνα ασφαλείας σε απόσταση 100 μέτρων από το ΑΤΜ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.