ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάρυστος: Καμία ανησυχία από την φωτιά

Κάρυστος: Καμία ανησυχία από την φωτιά

H Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, στην περιοχή Ραπταίοι, στον δήμο Καρύστου.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ οριοθετήθηκε η φωτιά και πλέον η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η Πυροσβεστική ενδιάμεσα σε προληπτική εκκένωση του οικισμού Δήλησου.

Στο σημείο μετέβη και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος για άμεσο συντονισμό των δυνάμεων που μετέβησαν στην περιοχή από ολόκληρη την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 82 πυροσβέστες με 28 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ έχουν αποχωρήσει τα εναέρια μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.